Tuesday, December 30, 2008

sibuk buat assingnment ag..




assalamualaikum.. gambo ni xada kaitan k!


sorry la sebab xslalu update blog..dah la bru buat blog ni..kecoh pulak konon2 cbuk..skang ni sbnarnye tgh cbuk cari maklumat pasal surah2 dalam al-quran...yela..ingatkan kalau cari kat internet bley r copy n paste..cri punyer cri..xjumpe la..jumpe2 jumpe..tp xbekenan kat hati ceh...eventually,kena jugak la salin dr tafsir n type balik(suke buat kerje 2 kali)..rasenya xterlambat nak ucap salam maal hijrah..act bukan sekadar ucapan..iring skali doa moga2 tahun hadapan lg baik dr yang lepas nih..byk cabaran n dugaan taun dpan...as a2 n mcm2 lg..huhu..moga2 Allah sediakan yang terbaik tok kite stimpal ngan ape yang kite usaha..insyaAllah..Ya Allah jauhkan la aku dr godaan syaitan yang direjam juga pujuk rayu nafsu amarah yang mendesak..aminnn..ok,nak sambung keja..assalamualaikum

2 comments:

mujib^udda'wah said...

askm, eyp..bile nak update ni? hehe.. akak ternanti2.. ;p

umwirdani said...

assalamualaikum..
akak pon ternanti2 gak new post!ahaaa