Wednesday, January 28, 2009

Kembali

Assalamualaikum sume sahabat...


Dah lama rasanya xupdate blog nih(mmg lama pon)..tak bermaksud mendiamkan diri, membuta tuli dari segala apa yang yang berlaku pd dunia islam sekarang ni..kepada kak hanim(hehe..)sory buat akak ternanti2 plak..sebenarnya dua mggu lpas saya cbuk ngan pesediaan untuk mid-sem exam..xsempat nak update blog..lagipon xde connection tnet kat library mggu tu..dah la kite xad laptop...teringin nak memiliki satu...yang pink tau!!cute nyer..obses!!! subhanallah..

tapi xpela..first thing first!kan...kan...







last week exam..mood?..mendatar..tapi kadang2 emo jugak..yang bestnyer xada class..tp jumpe lecturer hari2 tau..cume bio je xsempat nak jumpe..bio paper, first day..kelam-kelabut jugak dibuatnya..huhu..tp alhamdulillah..ok kot..doa2 kan la ea...

JUMAAT,23 JAN

Balik umah..holiday!!nak tahu..xhabis lg SMOKIN N DISEASE..ish3 dasyat ekh..xpe cube lg..

hari jumaat tu, tiba rumah pukul 2 lebih..makcik aya (adik ibu dari JB) datang umah..ble dah jumpe, jalan 2 g rumah sedara mare mesti la nak amek2 gambar kan..ehe2..kita x dapat nak nolong cause battery nset low..xbawak charger..spoil!..cik aya bwk cam yang sgt smart!!of course pink..

cute kan..



lastly..
holiday, holiday jugak...handout bio ngan phy kena siap tau!!(insya Allah)
pesan buat sahabt2..especially,bibi,ash ngan fari...salam sayang...daa..

1 comment:

haTeHer said...

alamak!!!shoots!baru teringat pasal handout tuh!shots!